Brainstormen met ons team?

Ook als je nog géén idee hebt!

Wanneer je technologie aan jouw verhaal wilt toevoegen.

Het verhaal van een kunstcollectie, het veranderen van het gedrag van een groep mensen of interesse wekken voor een product. De wereld zit vol verhalen, maar hoe zorg jij ervoor dat jouw verhaal de doelgroep bereikt? 100%FAT is een creatief bureau en producent van maatwerk interactieve installaties. Wij combineren hardware, software en content tot een complete experience, waarmee wij de mooiste verhalen tot leven brengen.

Alles begint met brainstormen. Met deze aanpak starten wij om gezamenlijk veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren. Niks is fout of goed, maar samen komen wij tot de eerste ideeën voor een concept om het museum naar het volgende level te brengen. Hier onder hebben we ons stappenplan van idee tot realisatie uitgestippeld.

1. Define

In deze fase gaan we met elkaar om tafel zitten en onderzoeken we de vraag, jullie wensen, en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gebaseerd op de informatie die we verzamelen in deze fase definiëren we de kaders van het project.

Deliverable: Een inspiratiedocument met een debrief, outline van volgende stap en verwachtingen van de klant voor de volgende stap.

2. Discover

Vanuit het gedefinieerde probleem gaan we op zoek naar nieuwe ideeën en concepten. We zetten onze creatieve denkkracht aan om op verschillende passende vernieuwende ideeën te komen. We betrekken je in dit proces door ook met elkaar te brainstormen. De concepten die uit dit proces komen presenteren we. Vanaf hier start het definitieve ontwerpproces en gaan we het gekozen concept goed uitwerken.

Deliverable: Ballpark document met de eerste ideeën.

 

3. Design

Na een concept gekozen te hebben met de klant gaan we alle nodige onderdelen ontwerpen. Industrieel ontwerp, de elektronica, bouwtekeningen maken, modelleren etc. In deze fase van het proces is veel terugkoppeling en houden we je op de hoogte van verschillende iteraties in het ontwerp.

Deliverable: Design proposal. Dit bestaat uit een schetsontwerp van gekozen idee(ën) met een eventuele evaluatie van de technische haalbaarheid.

4. Development

Tijdens de development fase beginnen we met ontwikkeling van een prototype op het gebied van hardware en software. We ontwikkelen eventuele custom sensoren en software. In deze fases worden er meerdere iteraties gemaakt van de software en testen we de techniek en de interactie. Mogelijke aanpassingen in het ontwerp worden toegepast.

Deliverable: Laatste iteratie van product, klaar voor productie.

 

 

5. Deliver

Tijdens deze fase zetten we het eindproduct in elkaar. Dit kan een installatie zelf zijn of een prototype klaar voor verdere ontwikkeling of testing. In deze fase bouwen, solderen en 3D printen we alle onderdelen en zetten we alle onderdelen in elkaar. Hierna testen we de installatie en leveren we het op en mogelijk installeren we de installatie op locatie.

Deliverable: Het eindproduct

 

6. Support

Wanneer het product is opgeleverd is leveren we onderhoud en service wanneer nodig, binnen de gemaakte afspraken, om de installatie of het product het beste te laten presteren.

 

 

 

Laten we een brainstorm plannen!

Andere vraag? Je kunt altijd met ons bellen, een demonstratie aanvragen of online contact opnemen.