Wek je eigen tekening tot leven!

Monsterworld

Klant
Verhuur

Locatie
Overal beschikbaar

Met wie deel jij deze experience?

In de MonsterWorld installatie van 100%FAT worden ter plekke zelf getekende monsters direct omgetoverd in een digitale game. Hiermee kun je je eigen monster laten bewegen voor een zelfgemaakte achtergrond én een game spelen met je eigen monster. Dus: teken je favoriete monster en laat het tot leven komen!

De MonsterWorld installatie wordt als interactief verhuur spel voor kinderen regelmatig ingezet bij evenementen zoals het Cinekid Festival, het Roald Dahl festival en vele andere events. Monsterworld is te huur voor elk evenement, neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn om MonsterWorld in te zetten op jouw event!

Met enkele kleine aanpassingen is de MonsterWorld installatie uit te breiden met educatieve modules. Het gaat dan om educatieve games op het gebied van rekenen en taal die de spelers een extra uitdaging bieden. Het gaat dan niet alleen om zoveel mogelijk punten verzamelen, maar vooral om het juiste antwoord op (bijvoorbeeld) een rekensom te geven. De educatieve modules van MonsterWorld zijn op dit moment nog in ontwikkeling.

 

 

Benieuwd hoe dit in het echt werkt?

Use cases

Cinekid - Forum Groningen

MonsterWorld heeft in 2019 en 2021 op een cinekid festival in Forum Groningen gestaan in de traditionele opstelling. Altijd een grote hit bij de kids!

Speelgoedmuseum - Deventer

Voor het speelgoedmuseum in Deventer hebben we de basis van MonsterWorld aangepast. We hebben de installatie iets compacter gemaakt en de achtergrond creatie module verwijderd. Ook hebben we de installatie gerebrand tot de tekentovenaar zodat de installatie perfect past bij de rest van het museum.

Geïnspireerd geraakt?

Laten we samen een idee uitwerken!

Download Technische Rider

Voor meer informatie over dit interactief verhuur spel voor kinderen kunt u onze technische rider downloaden.

Dan wil je vast weten wat de kosten zijn.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier invullen.