Met je handen in de AR

AR Sandbox

AR Sandbox

Klant
Verhuur

Locatie
Overal beschikbaar

Jaar
2020

Met wie deel jij deze experience?

⁣De AR Sandbox is een interactieve zandbak waarmee met behulp van Augmented Reality dynamische landschappen gecreëerd kunnen worden. De hoogteverschillen in het landschap worden met behulp van een interactieve projectie als hoogtelijnen getoond op het zand.⁣

100%FAT heeft voor een evenement de zandbak doorontwikkeld tot een hybride installatie die het mogelijk maakt om de zandbak zowel online als offline te gebruiken. Met behulp van een radiografisch bestuurbare graafmachine was de installatie via een online portal op afstand te besturen.⁣ Dit is alleen mogelijk in overleg.

Benieuwd hoe dit in het echt werkt?

Use cases

Kadaster - Nijmeegse Vierdaagse 2022

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse heeft de AR Sandbox op de stand van het Kadaster gestaan. In deze stand werd uitleg gegeven over de werkzaamheden en projecten van het kadaster. Met de AR Sandbox konden de bezoekers zelf spelen met een landschap en leren hoe water reageert op veranderingen in dit landschap. Een ideale en uitnodigende ice-breaker.

Tetem

Tijdens de coronamaatregelen hebben wij de AR Sandbox omgebouwd naar een op afstand bestuurbare experience. Door middel van een RC graafmachine bestuurbaar via een web interface en een webcam konden bezoekers virtueel spelen met de echte AR Sandbox.

Geïnspireerd geraakt?

Laten we samen een idee uitwerken!

Meer weten over de AR-Sandbox?

Download de Technische Rider!

Dan wil je vast weten wat de kosten zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier.