Interactie zonder aanraking

Maakt elk scherm interactief

FAT Touchless

Klant
Eigen Product

Toepassing
Publieke ruimte & Experience centers

Met wie deel jij dit product?

Touchless interfaces voor digitale interactie

Vloeiend omgaan met digitale interfaces zonder ze daadwerkelijk aan te raken, dat is wat FAT Touchless kan bieden. Bewegingsbediening maakt eenvoudige, intuïtieve, contactloze interactie mogelijk met openbare touchscreens, kiosken en digitale toepassingen in het algemeen. Met FAT Touchless schermen kun je alle handelingen uitvoeren die een gewoon touchscreen kan bieden, maar zonder het scherm aan te raken.

Typische toepassingen

FAT Touchless is geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen, hieronder staan enkele voorbeelden weergegeven:

Musea
Retail
Experience Centers
Recepties
Beurzen
Openbare Ruime

Benieuwd hoe dit in het echt werkt?

Innovatieve hand tracking

FAT Touchless-technologie bestaat uit toonaangevende hand tracking hard- en software, gecombineerd met een scherm naar keuze. Door gebruik te maken van een eenvoudig in te stellen dieptesensor kunnen we (bijna) elk fysiek scherm interactief maken met touchless technologie. De sensor zelf kan worden ingebouwd in een bestaande constructie of kan worden toegevoegd aan een scherm met behulp van één van onze op maat gemaakte montagebeugels.

  • Aanbevolen interactie oppervlakte: niet groter dan 42-inch schermformaat
  • Geen maximale schermgrootte voor niet-interactieve gebieden, dus bijna alle schermen zijn compatibel

Use cases

Experience Center ETC - Almelo

Sekisui Kasei Europe wil zich op beurzen presenteren als ‘oplossingsgerichte en meedenkende producent’. Voor dit doel hebben we drie custom interactieve tafels ontwikkeld, op basis van onze FAT Table. Naast de complete beursstand, waar onze FAT Tables deel van uitmaken, ontwikkelde Artica de storyline ‘What is your challenge?’ Deze storyline vertelt beknopt en bevlogen wat Sekisui voor klanten en relaties kan en wil betekenen. In combinatie met de geïntegreerde visitekaart-scanners in de FAT Tables leverde dit aan het einde van de dag een complete lijst van potentiële klanten voor Sekisui op, inclusief contactgegevens en specifieke interesses per klant.

Smartware - Universiteit Twente

In het bezoekerscentrum van Urenco in Almelo staat een Fat Table waarop de processen en toepassingen toegepast in de fabriek worden uitgelegd. Uniek aan deze tafel zijn de volledig custom pucks met 3d geprinte miniaturen van de machines in de fabriekshal. Daarnaast gebruikt deze Fat Table een beamer projectie op de muur als tweede scherm.

Geïnspireerd geraakt?

Laten we samen een idee uitwerken!

Meer weten over de FAT Table?

Laat het hier weten