Tover elk gebouw om tot een flipperkast

Een unieke experience voor jouw evenement!

Pinball Projectie

Klant
Verhuur

Locatie
Overal beschikbaar

Jaar
2015

Met wie deel jij deze experience?

De Pinball Projectie is een interactieve projection mapping beleving waarbij elk oppervlak omgetoverd kan worden tot een co-op flipperkast. Bezoekers nemen plaats achter een gigantische game controller en strijden voor de high-score. Door projection mapping kunnen bijvoorbeeld ramen of andere fysieke elementen van een gebouw of oppervlak geïntegreerd worden in de gameplay. De Pinball game is ook in een compactere vorm te huur door het gebruik van een groot beeldscherm i.p.v. een projectie. In overleg zijn andere arcade games ook mogelijk, bijvoorbeeld Breakout.

Benieuwd hoe dit in het echt werkt?

Use cases

LAB Mediaplein - Hilversum

Bij LAB Mediaplein in Hilversum hebben we de Pinball installatie neergezet met een outdoor LED scherm. De Pinball installatie is dus niet alleen als projectie experience te huren maar ook makkeijk te gebruiken in andere opstellingen zoals deze.

Twente Science Night - Enschede

Als onderdeel van de Twente Science Night hebben wij de pinball game mogen projecteren op de kerk aan de Oude Markt in Enschede. Bij het realiseren van zo'n experience kunnen wij onze software en projection mapping aanpassen zodat het pinball speelveld aansluit op het gebouw of de achtergrond van de projectie.

Geïnspireerd geraakt?

Laten we samen een idee uitwerken!

Meer weten over onze Pinball Projectie?

Download de Technische Rider!

Dan wil je vast weten wat de kosten zijn.

Voor meer informatie kunt u onze technische rider downloaden.