FAT Scope Indoor

De ultieme AR & VR indoor interactieve verrekijker

Indoor Kijkers

De FAT Scope is de ultieme indoor interactieve verrekijker voor binnen. Deze kijker is uitermate geschikt voor uitkijktorens, experience centers musea en beurzen. Volledige 360 graden content en interactie maakt dit een ideale publiekstrekker.

Intuïtieve interactie

Onze indoor FAT Scope is een modulair platform voor interactieve binnen verrekijkers. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij een een perfecte interactieve experience leveren.

De basis “virtual reality” variant is de meest simpele uitvoering van de FAT Scope, maar onderschat de mogelijkheden niet! Deze variant is uitermate geschikt voor het laten zien van 360 graden content zoals foto’s en video’s. Door middel van onze software kunnen we deze content interactief en informatief maken voor uw bezoeker.

Wil je meer uit de FAT Scope halen dan hebben wij ook een augmented reality variant beschikbaar. Deze variant beschikt over een 4K camera met 20x optische zoom. In combinatie met onze software is het mogelijk om informatie en visualisaties over een live video beeld, net alsof je door een echte verrekijker kijkt. En dit alles met minimale vertraging en in een compact en uitnodigende behuizing.

De kijkers zijn makkelijk te plaatsen op allerlei locaties. Ook zijn ze uit te bereiden met opties zoals een in hoogte verstelbare voet.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met onze indoor interactieve verrekijker en de software? Kies dan hieronder uw gewenste uitvoering en lees meer over een aantal use-cases van de FAT Scope

Kies uw uitvoering

Augmented Reality

De meest uitgebreide versie van de FATScope. Deze kijker beschikt over een 4K camera met 20x optische zoom. Met sensordata kan live informatie over het beeld heen geplaatst worden.

 

• 4K Camera

• 20x Optische Zoom

• 2K 30hz Beeldscherm

• 360 Graden POI Visualisatie

• Privacy zone masking

blank

Virtual Reality

De simpelere versie. Deze kijker kan gebruikt worden om bestaande content of 360 graden foto en video opnames te bekijken en hier interactieve informatie overheen te plaatsen.

 

• 2K 60hz Beeldscherm

• 360 Graden Content Ondersteuning

• 360 Graden POI Visualisatie

 

 

Visualisatie van de Indoor interactieve verrekijker

Volledig Custom

Heb je een eigen volledig andere toepassing in gedachten? Of wil je gewoon meer weten over de mogelijkheden van de FAT Scope? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee!

 

 

 

 

 

 

Use cases

A'dam Lookout - Amsterdam

Bij de A’DAM Toren voegen 8 indoor FAT Scopes een extra AR laag met informatie toe aan het spectaculaire uitzicht om de ervaring van de experience nog meer te verrijken. Door de 20x optische zoom van de camera kan je vanaf de toren heel Amsterdam van dichtbij bekijken!

Stichting Enterse Zomp - Enter

In het doecentrum van stichting Enterse Zomp hebben wij een virtual reality Fat Scope geplaatst. Op deze kijker zijn 360 graden fotos van verschillende locaties in de omgeving van Enter te bekijken. Vanaf het doecentrum wordt de gebruiker als het ware geteleporteerd naar een compleet andere locatie in de buurt en kan de omgeving vanaf het doecentrum ontdekt worden.

Benieuwd hoe dit in het echt werkt?